søndag 3. juni 2007

Fredrik gir opp Facebook

Debatten om Facebook har rammet internettverden hardt den siste tiden. Man møter gamle kjente som man egentlig ikke hadde noe lyst å møte. Snubler over folk man en eller flere ganger "snubla over" i fylla en solfylt sommerdag på 90-tallet (også noen man egentlig ikke ville møte igjen). Andre som legger ut fyllabilder av deg, også dette fra 90-tallet. Bilder man ikke hadde lyst skulle komme frem i dagens lys. Barnebilder hvor man viser frem både den bleike ræva, og lille snoppen er blitt allmenn skue.

Blir invitert til allslags grupper som heter "Hvis 10000 stk joiner denne gruppa før jeg får runka idag så skal jeg bytte navn til Facebook Jensen" eller "Vi som vil ha besøk av Gunnvor Bekkebjørg", hvem faan enn det er. Debatten har rast for folk føler seg hengt ut, og det går heller ikke ann å slette seg, kun deaktivere profilen. (Dette er noen man aksepterer når man melder seg inn).

Vel uthengt, spesielt ved hjelp av bilder har Rabbababb gjort i flere evigheter, så det er vi vant med. Ingenting av dette er grunnen til at Fredrik nå gir opp denne landeplagen. Det var da Fredrik fikk vite at sin mor også var på Facebook at han fant ut at nok får være nok, og vi støtter han. Dette har gått for langt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Beklager at jeg la deg til vennelisten, jeg kan fjerne deg dersom du ønsker? Kommer du tilbake da? :P