lørdag 2. juni 2007

Snart verdens beste kokk

Camilla Grønnum som for tiden sniker seg rundt på diverse puber og andre plasser med sjenkebevilgning i Stavanger hadde denne uka fagprøve. En prøve hun har gruet seg til siden hun spradet rundt i bleie hjemme hos mor.

Fredrik, som tidligere i år fikk servert hjemmelaget burger av Camilla, har siden den gang ikke skjønt hvorfor hun gruet seg. Selv om hun selv syntes den var direkte dårlig, så var Fredrik strålende fornøyd med burgeren. Enkelte vil ha det til at Fredrik både er innhabil og har forvirrede smakssanser grunnet årevis med kun Cola og Grandiosa, men tidligere denne uka kom beviset på at Fredrik visste hva han snakket om da han sa at vi har med en kommende mesterkokk å gjøre.

Verdens beste kokk, Charles Tjessem, som driver en resturant i Stavanger, var sensor, og han lot seg imponere. Vår lille Camilla rakk tilogmed å kjefte på han fordi han masa sånn under fagprøven. Camilla er nå på tredje dagen med å feire at hun er utdanna kokk, og vi håper å få en kommentar fra henne når hun lander på moder jord igjen. Inntil da kan vi i ledelsen ikke annet enn å gratulere Norges neste verdensmester i kokkekunst. Gratulerer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Proper BS, min makaroni å kjøttdei eie ræva av ka enn ho kan koke opp! :p

Ledelsen sa...

Nå skal kokkeverden være glad for at de ikke skal opp mot din eminente nattmat da, Ståle =)