onsdag 16. mai 2007

En hyllest til "The worlds greatest"

Idag vil vi hylle en stor mann. Uten tvil den største idrettshelten som USA har produsert. Han scorte 4 touchdowns i en kamp for Polk High. Han er stolt medlem av No Ma'am (National Organization of Men Against Amazonian Masterhood). Hans store helt er Psycho Dad, og han har giftet seg med en rådhåret dame som suger alt av penger og livsglede ut av han. Vi snakker selvsagt om Al Bundy.

Denne mannen er Fredriks store helt, og vi føler at ledelsen ved Seljebækk burde æres denne geniale mannen. Al Bundy har inspirert en halv verden til å være menn. Til å gå på strippeklubb, og være frekk i kjeften. Til å hate føtter og koner, men elsker jenter, pupper og sport. Til å sette pris på den maten man kan få. Eller være glad dersom kona ikke shopper vekk hele lønna di. Inspirasjon til å skru og kople sammen elektroniske ting, uten hjelp fra profesjonelle eller bruksanvisning. Han har en ubegripelig evne til å aldri gi opp, uansett hvor langt nedi gjørma han er. Han gir inspirasjon til å stå opp om morgenen, for uansett hvor ille vi har det så har Al Bundy det hakket værre.

Vi lar 8 min fra en av de mest klassiske episodene (Al Bundy and the fat women) tale for seg selv. Takk Al!

2 kommentarer:

KimS verden sa...

Pure Class! Stor mann.

Anonym sa...

Det er på tiden noen trakk fram denne storheten. Altfor lite oppmerksomhet har han fått de siste årene, heldigvis er det enda kanaler som sender TV-serien i reprise.

Dersom man ikke får nok, bruker jeg av og til å kombinere med Ford Fairlane.