torsdag 17. mai 2007

FPL er over og vi har en vinner

Gjennom en knallhard sesong, med stygge etterslenger, mye banning, baksnakking av motstandermanagerne, og skitne trisk i verdensklasse så er nå FPL (Fantasy Premier League) kommet til ende. At Man Utd vant Premier League, og at Liverpool og Milan har snublet seg til en Champions League finale, kommer i skyggen av Ernst Magnes enorme prestasjon.

Han førte sitt storlag Team 9015 til seier i årets mest prestesjetunge turnering. Han tok en tidlig ledelse, og selv om både Christian og Fredrik kom pesende bak, så holdt han stilling hele sesongen ut. Christian og Fredrik, som var managere for Cinna (2. plass) og The Dimlings (3. plass), misstenker ugler i mosen. Sannsynligvis var hele laget til Ernst Magne dopa fra dag 1, og da blir det vanskelig å vinne.

Gledelig er det dog at to av tre på pallen er fra fjor'n. Sten Robert, som av uvisse grunner, havnet helt nede på 9. plass, lover at neste sesong skal han sørge for å presse alle byfolk, bønder osv vekk fra pallen slik at alle medaljene går til fjor'n. Frem til da har vi Silly Season, og god tid på å sette oss inn i hvordan vi skal komponere neste års lag. Eller hvordan vi skal få tak i dop, slik Ernst Magne satset på denne sesongen. Grattis Ernst!