søndag 20. mai 2007

Fredrik snart pokerproff

Hva skiller de beste pokerspillerne fra resten av røkla? Flaks? Egenskapen til å bløffe, og lese reaksjoner fra motstanderen? mot, eller som Tony G sier "Big heart"? Tålmodighet? Selvsagt er det ikke det. Forskjellen på en proff, og enhver som har satt sine sko i gangen på Seljebækk er evnen til å trikse med pokerchipsa.

Man kan ikke møte opp på tv, og alt man kan er å slippe chipsa fra den ene handa til den andre. Skal man høre hjemme i eliten så må man også oppføre seg deretter. Det har nå Fredrik tenkt å gjøre noe med. Han vil ikke være en amatør lengre. Han påstår fremdeles hardnakket at han er nordens beste pokerspiller, og at han bare lot hun svenske dama vinne "Slaget om Norden" fordi han syntes så synd på Sverige siden de aldri vinner noe.

Norden er for lite, og nå planlegger han å ta steget opp i verdenseliten. Like etter at han har røket ut av en storturnering (buy-in svimlende $5) på Pokerstars så satte han seg ned for å trikse litt med chipsene. Etter at chipsene i flere timer har fløyet veggmellom, noen chips kasta ut gjennom vinduet og på nabohunden så er dette så langt Fredrik har kommet.

Fredriks "trikse"-film

Problemer med å se klippet? Prøv VLC

2 kommentarer:

Ckeey sa...

Nice!! :)

Anonym sa...

Det er ikke lenge før vi ser deg på Pokerprogrammene på TV! Det vil si er nok dessverre det, men det var ment som en positiv oppmuntring for at du skulle fortsette din karrière som sjonglør :)