lørdag 12. mai 2007

Tidligere beboere - Tom Idar

Ledelsen ved Seljebækk vet å sette pris på sine tidligere beboere. Derfor har vi nå startet vår rundtur for å høre hvordan de nå har det, og hvordan livet deres ble forandret etter at de forlot Seljebækk. Idag tar vi den lange gåturen ned på Bunnpris, for å prate med gutten som tok på seg rosa tøfler, og forlot Seljebækk til fordel for en jente.

Tom Idar selv klandrer Fredrik for at han "måtte" pakke snippkofferten og sette sin kurs ut i verden. (dvs. lengre inn i fjor'n)

"Gutten var jo kronisk rotete, og traff omtrent aldri dass når han pissa. Det sier seg selv at etter 2 år med å labbe plaskende barfot ut i piss etter at man hadde dusja tok på. Men for all del, han gjorde ikke bare galt. Han stekte Grandiosa på grensa til det perfekte."

Fredriks korte kommentar til dette voldsomme angrepet fra en tidligere samboer, og nåværende arbeidskollega er;

"Dette må være det dummeste jeg noen gang har hørt. Grandiosaen var ikke på GRENSA til perfekt, den VAR perfekt."

Nå har Tom Idar, og hans utkårede Irmelinn, flyttet oftere enn det flyger tenner i NHL. Det har ført til drastiske steg. Huskjøp. I Forsøl(!). Med boligprisene i Hammerfest og nærmeste omegn, så la Tom Idar sammen to og to, og fikk tre. Dermed var det eneste fornuftige å bevege på seg. Kanskje for siste gang på noen år. Vi tviler.

Ellers kan det meldes om at Tom Idar har blitt voksen siden han forlot Seljebækk, og gått dithen å forlove seg. Fredrik, og en annen tidligere Seljebækkbeboer, Ståle, gleder seg så små drittunger til å planlegge utdrikningslaget. Om de får lov til å gjøre det vites ikke, men de har sverget til høyere makter om at de kommer til å gjennomføre det uansett. Ledelsen gratulerer, og ønsker lykke til både med giftemål, og kanskje ikke minst et mulig legendarisk utdrikningslag.

Her ser vi forresten Tom Idar possere med en tom pappeske, i et desperat forsøk på å late som han jobber. Selv om alle som har vært innom Bunnpris i løpet av de siste 6 årene, vet at det aldri ville skjedd.

Selv om han lever et normalt liv nå, så savner han å våkne opp med skallebank på lik linje med en Slipknotkonsert, og være nødt å ta på seg sko når man skulle ut av senga. Å sitte fast i gulvet, finne øl, knuste glass og flasker overalt, og spy i kjøleskapet kan høres ut som en dritsøndag, men for beboerne ved Seljebækk var dette slik det skulle være.

"Seljebækk vil alltid være en del av livet mitt. Seljebækk står mitt hjerte nært"

Vi i ledelsen er rørt over at han på strak arm klarte å komme opp med så mye bullshit. Well lied pal! En siste ting, bare så du vet det Tom Idar -innflyttingsfesten i Forsøl skal være Former-Seljebækk-Style.

2 kommentarer:

Anonym sa...

æ SKAL ha en dato på katti den innfløtningsfæsten e, æ har bare hadd d arti på fæst i forsøl å me rabbababb crew å tidligere seljebækk tendensa kan d dær ikke bli nåkka ainna enn storslått!

Ledelsen sa...

Vi har troa på at dette skal bli en stjernekveld/natt. :) Nå skal det sies at Tom Idar lurer på hvem som skal vaske etter dette. Og siden det er Seljebækkstyle, så er det, som alltid, de som holder festen som må rydde og vaske. =)